dimecres, 4 de febrer del 2009

I va arribar la neu


Aprofitant que avui estic retinguda a casa per una molesta faringitis, tinc temps per comentar un dels temes que més tracten avui els diaris britànics: els efectes de la nevada que ha caigut aquests dos darrers dies a la Gran Bretanya, i ha provocat el caos a Londres i altres ciutats. Però el tema destacat d’avui no són les queixes i el mal funcionament de tots els serveis (que també, però no és del que vull parlar ara) sinó que molts diaris analitzen un altre fenomen que paral·lelament ha tornat a resorgir després de divuit anys (que són els anys que feia de la darrera nevada a Londres): els ninots de neu.
I com que els britànics són com són, al Daily Mail podeu trobar aquest divertídissim article en què recopilen les millors fotos d’homes/dones de neu o similars que han captat els seus fotògrafs durant aquests darrers dies. La foto que il·lustra aquest post n’és un exemple del que s’hi pot veure, però també inclouen ninots de neu que ballen dansa oriental, famílies gèlides, o homes de neu deprimits i fonent-se davant de la tanca d’una casa.
I el millor de tot és l’article de The Guardian en què l’expert en moda analitza les tendències dels ninots de neu que han anat apareixent per terres angleses, i on hi veu influències de Lady Gaga, Justin Timberlake o altres. Això sí, hi deixa ben clar un comentari tranquil·litzador: per molt culte al cos prim i a l’anorèxia que facin moltes revistes de moda, els ninots de neu continuen com sempre: amb un cap ben rodonet, i una panxa generosa.
Llàstima que per aquí no nevi mai... Fa segles que no faig un ninot de neu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada