diumenge, 4 de maig del 2008

Fent dissabte en diumenge


Ja comença a escalfar més el sol, l’aire es comença tímidament a tornar càlid i les finestres de casa ja s’atreveixen a passar hores i hores obertes. Quan em desperto al matí, el vidre de la finestra de l’habitació ja està calentet, i el sol fa estona que pica contra les meves cortines. Aquests dies en què la fresca olor d’inici de primavera comença a portar flaires d’estiu és el moment de treure’s la pols acumulada durant l’hivern i posar-se en marxa.
Això és més o menys el que estic fent aquest cap de setmana. Reordenant, netejant, per rebre l’estiu en condicions. I he començat per escombrar racons entre els bits del meu ordinador, que divendres va començar a queixar-se insistentment d’un excés de coses acumulades entre les seves prestatgeries. Cal guardar el que es vol conservar en caixes sota el sofà (és a dir, en cd’s que estaran desperdigats per la casa...) i deixar espai lliure pel que ens portaran els propers mesos (les fotos de les vacances?).
Porto tot el matí fent DVD’s, i admirant-me de la de coses que hem acumulat i baixat d’internet en els últims mesos. Ara tot just acabo amb un DVD dedicat a adaptacions de Jane Austen: la versió d’Ang Lee de Sense and Sensibility, l’Emma de la BBC protagonitzada per Kate Beckinsale, i la més recent: una minisèrie de la BBC també sobre Sense and Sensibility (absolutament preciosa). Abans he acabat amb tots els capítols de Pushing Daisies (que hauria de veure algun dia...) i amb els discos que he baixat i que guardo per poder anar carregant al meu mp3 (música clàssica, James Blunt, My Chemical Romance, Queen, bandes sonores, Beatles...). I tot seguit començarem amb les dues temporades de Veronica Mars, que vam deixar abandonada ara fa un any, i que ara gravaré per si mai la volem recuperar.
Sembla que aquest hivern entre les mànigues i les arrugues dels abrics se’ns han colat unes quantes coses que ara cal tornar a classificar. I mentre, res millor que seure a l’escriptori tranquil·lament, mentre sento els ocells cantar, fent sudokus i gaudint mandrosament d’un matí de sol tímid i vent acaronador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada