dijous, 26 d’agost del 2010

Rodgers & Hammerstein II, en imatges

Des de diumenge que espero que algun vídeo del concert del BBC Proms que us vaig comentar l'altre dia dedicat als musicals de Rodgers & Hammerstein II estigui en línia (la pàgina web de l'emissora només el penja per a internautes britànics, i cal esperar que facin el salt al youtube). Avui us deixo els primers que he trobat:
Primer, el vídeo de la cançó dels bisos, Oklahoma!, aquesta gravada en qualitat professional (el concert s'emetrà dissabte per la BBC 2 de la televisió a la Gran Bretanya):


I aquest altre, molt més breu, gravat des del públic durant la intro de The Sound of Music, on s'hi veu l'aspecte tan maco del Royal Albert Hall durant aquest festival. Les entrades per aquest concert en concret es van esgotar el mateix dia que es van posar a la venda.



Per cert, aquesta nit hi ha l'esperadíssim prom de Jamie Cullum amb la Heritage Orchestra. És una mica tard per als que demà treballen pel tema del canvi horari, però ja us podeu imaginar què serà el primer que escoltaré demà quan engegui l'ordinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada